Persondatapolitik hos Wulff Group

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Wulff Group.

Personoplysninger

Når du besøger vores website, så indsamler vi personoplysninger ved helt almindelige interaktioner, som fx tilmelding til ansøgning om investering eller hvis du ønsker at udfylde vores kontaktformular.

Vi indsamler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID, oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, du interagerer med os fra, dit IP-nummer samt din geografiske placering.

wulffgroup.dk tilbyder en række funktioner, hvor du som besøgende selv indtaster information, og i det omfang, du selv taster følgende ind, behandler vi: navn, telefonnummer, e-mail. Det sker typisk i forbindelse med, at du ansøger om investering eller udfylder vores kontaktformular.

Vores behandling af personoplysninger sker altid sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine personlige oplysninger anvende udelukkende til det formål, de er indsamlet til.

Oplysningerne bruges teknisk set til at identificere dig som bruger i vores system, der muliggør at vi kan levere dig det, du efterspørger. Fx at komme i dialog omkring din virksomhedscase, du søger investering til på wulffgroup.dk.

Desuden anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores indhold på siden.

Trafikmåling

Google Analytics giver os adgang til din adfærd på wulffgroup.dk, og Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din IP-adresse til at tracke din adfærd.

Copyrights

Alle copyrights, trademarks og intellectual property rights i indhold, som er blevet offentliggjort via hjemmesiden wulffgroup.dk, tilhører os og vores licenser.

2. Dataansvar og kontaktoplysninger

Wulff Group forbeholder sig retten til at opdatere retningslinjer og betingelser, herunder også persondatapolitik, og i så fald annoncere disse ændringer via wulffgroup.dk.

Wulff Group er dataansvarlig og kan kontaktes via følgende oplysninger:

Wulff Group

Lundagervej 4
8722 Hedensted

70200909
info@wulffgroup.dk

Du kan altid kontakte Wulff Group omkring vores behandling af data. I så fald bedes du kontakte vores ansvarlige for persondata via mail på info@wulffgroup.dk.