Wulff Group

Wulff Group er et familieejet investeringsselskab med hovedkontor på Lundagervej i Hedensted. Det blev stiftet af direktør og ejer Flemming Wulff. Vi er et engageret selskab, der investerer ud fra devisen om sund fornuft og godt købmandskab

OM OS

Vi er et engageret selskab, der investerer ud fra devisen om sund fornuft og godt købmandskab

Vejle Boldklub Skyboks

Wulff Group er et familieejet investeringsselskab med hovedkontor på Lundagervej i Hedensted. Det blev stiftet af direktør og ejer Flemming Wulff.

Historien om Wulff Group starter i 1982, da Flemming Wulff etablerer Wulff Bus efter overtagelse af Ravnsborg Buslinier i Juelsminde. Kort tid efter begynder Flemming Wulff også at køre turistkørsel. Selskabet vokser op igennem 90’erne og kører både rute- og bykørsel. Flemming Wulff sælger Wulff Bus til Arriva i 2004. Der følger omkring 400 busser med i handlen.

Med salget af Wulff Bus etablerer Flemming Wulff investeringsselskabet Wulff Group, der har en bred portefølje med aktiviteter inden for særligt byggebranchen, transportbranchen og ejendomsbranchen.

Wulff Group er et engageret selskab, der investerer ud fra devisen om sund fornuft og godt købmandskab.

På hovedkontoret i Hedensted møder man en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone. Fokus er på at hjælpe hinanden i dagligdagen, og alle bestræber sig på at bidrage, hvor de kan.

Wulff Group er platinsponser med egen skyboks sammen med 5E Byg hvor vi inviterer kunder, netværk og venner af familien til bold i Superligaen. Samtidig støtter vi Danske Hospitalsklovne, som Kæmpesponsor.